Rüyada yatağa çiş yapmak

Rüyada yatağa çiş yapmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Taşınan veya raya soğukluk giren arkadaşlarınız söz konusu olabilir.

Rüyada yatağa çiş yapmak hayatının kötüye doğru gideceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yatağa çişini yapmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada yatakta çiş yapmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yapmak saygınlığını yitireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta çiş görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret eder.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments