Rüyada yaşlı bir adamı genç görmek

Rüyada yaşlı bir adamı genç görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı genç gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada yaşlı adamı genç görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı genç görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yaşlı adamın gençleştiğini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamı yıkamak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın duasını almak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamı dövmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments