Rüyada yaşlı adamın duasını almak

Rüyada yaşlı adamın duasını almak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rahatsızlık vereceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın duasını almak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada yaşlı adamın duasını almak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments