Rüyada yaşlı aslan görmek

Rüyada yaşlı aslan görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı aslan gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada yaşlı aslan görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada aslan boğuşmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada aslan heykeli görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada dağ aslanı görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada aslan ve kurt görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş aslan görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalettir.

Rüyada aslan tutmak dinden çıkacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan oynamak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments