Rüyada yaşlı adamı öpmek

Rüyada yaşlı adamı öpmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, gönül gözünün açılacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı öpmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamın öldüğünü görmek hayırlı bir sürece girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamın gençleştiğini görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments