Rüyada yasin kitabını eline almak

Rüyada yasin kitabını eline almak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerin eski haline döneceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada yasin kitabını eline almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada yasin kitabını eline almak işlerin yoluna gideceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada elinde yasin kitabı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yasin dua kitabı görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasini şerif kitabını görmek ev sahibi olacağına, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Rüyada yasin kitapları görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yasin kitabı dağıtmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güllü yasin kitabı görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yasin kitabı hediye almak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments