Rüyada yaşayan birini kefenlemek

Rüyada yaşayan birini kefenlemek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Rüyada yaşayan birini kefenlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada yaşayan birini kefenlemek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu kefenlemek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada birini kefenlediğini görmek tüm sorunlarının biteceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını kefenlemek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada başkasını kefenlemek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments