Rüyada yanan kuyu görmek

Rüyada yanan kuyu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kuyu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

Rüyada yanan kuyu görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kuyu görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yurtdışına gidileceğine işaret eder.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada birini kuyuya atmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments