Rüyada yanan birine su dökmek

Rüyada yanan birine su dökmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet eder.

Rüyada yanan birine su dökmek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yanan ateşe su dökmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada yanan birine su dökmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan sobaya su dökmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, anne baba duasının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan su görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne su dökmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük su dökmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada mezarlığa su dökmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments