Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine alamet eder.

Rüyada yakının ağladığını görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir yakınının ağladığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments