Rüyada yakınını kavga ederken görmek

Rüyada yakınını kavga ederken görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını kavga ederken gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada yakınını kavga ederken görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada kavga ederken kan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, özgüveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kavga ederek ağlamak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada babasını kavga ederken görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments