Rüyada yakının ev aldığını görmek

Rüyada yakının ev aldığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Rüyada yakının ev aldığını gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yakının ev aldığını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak çok büyük zorluklar atlatacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments