Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak dişe diş savaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının ev aldığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments