Rüyada bacakta yara görmek

Rüyada bacakta yara görmek erken evlilik yapacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başına türlü belalar geleceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta yara gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının bacağında yara görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada bacaklarında yara görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Rüyada bacakta yara görmek yüzün güleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments