Rüyada yaka dikmek

Rüyada yaka dikmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kazancının epey düşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaka dikmek gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada yaka dikmek aksiliklerin aşılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek yakası dikmek huzurunun artacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kovalanmak ve yakalanmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakar top oynamak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulur.

Rüyada asker tarafından yakalanmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada uyuşturucu yakalatmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada radara yakalanmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments