Rüyada yağmurda yolculuk yapmak

Rüyada yağmurda yolculuk yapmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yağmurda yolculuk yapmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada yolculuk yapmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle yolculuk yapmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle yolculuk yapmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada akrabalarla yolculuk yapmak eşlerin ayrılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla yolculuk yapmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulur.

Rüyada trenin üstünde yolculuk yapmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle tren yolculuğu yapmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments