Rüyada yağmurda uyumak

Rüyada yağmurda uyumak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda uyumak gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Rüyada yağmurun altında uyumak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada yağmurda uyumak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında uyumak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillikte uyumak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka evde uyumak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyumak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada banyoda uyumak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments