Rüyada yağlı tepsi görmek

Rüyada yağlı tepsi görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, işlerinin düzeleceğine, hatalarından erken döneceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yağlı tepsi gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada yağlı tepsi görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside peynir görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi sini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kırık tepsi görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi kebabı görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tepside meyveler görmek dertlerine derman bulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsiden yemek yemek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hilal Altay

Rüyada yağlı tepsi yıkamak ne anlama gelir