Rüyada yabani erik görmek

Rüyada yabani erik görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani erik gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar karşısında net bir fikir sahibi olmak güç olmasına rağmen, net olmanız gerekmesi, sizin için hoş bir öneri gibi durmasa da, denemeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada yabani erik görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani güvercin tutmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani öküz görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yabani armut görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani kaz görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yabani hayvan öldürmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak yoksulluğa, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada yabani meyve yemek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments