Rüyada yabancı erkekle yatmak

Rüyada yabancı erkekle yatmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Rüyada yabancı erkekle yatmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yabancıyla yatmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada yabancı biriyle yatmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadınla yatmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı evde yatmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments