Rüyada vurulup ölmemek

Rüyada vurulup ölmemek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek işinde verimsiz olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini vurulmuş görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kafadan vurularak ölmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulur.

Rüyada iğne vurulan birini görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulup ölmek aile işlerinin başına geçeceğine, malların çoğalacağına delalettir.

Rüyada vurulmuş adam görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments