Rüyada vücuda kına yakmak

Rüyada vücuda kına yakmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada vücuda kına yakmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada vücuduna kına yakmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuda kına yakmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada alnına kına yakmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Rüyada kafaya kına yakmak ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah kına yakmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bundan da son derece mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline kına yakmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments