Rüyada vişne lekesi görmek

Rüyada vişne lekesi görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, zorluklarının biteceğine, beklediklerini duyacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin hafifleyeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Rüyada vişne lekesi gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada vişne lekesi görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Rüyada kuru vişne yemek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil vişne görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada vişne şurubu görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kiraz vişne yemek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli almak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada vişne hoşafı içmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada vişne toplamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments