Rüyada vida çakmak

Rüyada vida çakmak sarsılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Rüyada vida çakmak gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada vida çakmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada vida açmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vida takmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada vida görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada vida sökmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada gözlük vidası görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vida toplamak sıkıntının, derdin sona ereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara vida takmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments