Rüyada vahşi tavşan görmek

Rüyada vahşi tavşan görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada vahşi tavşan gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Rüyada vahşi tavşan görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi eşek görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi insanlar görmek refah içinde olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi kedi görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet etmektedir.

Rüyada vahşi kurt görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hindi görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvan saldırısı görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments