Rüyada uzun saçlı bir erkek görmek

Rüyada uzun saçlı bir erkek görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı bir erkek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlı bir erkek görmek kısmetlerinin bol olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun saçını uzun görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçının uzun olduğunu görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçlarını uzun görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments