Rüyada uzun saç görmek

Rüyada uzun saç görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada uzun saç gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Rüyada birinin saçının uzun olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uzun saçlı görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine tabir olunur.

Rüyada babayı uzun saçlı görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun saç görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel uzun saç görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek uzun saç görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işarettir.

Rüyada uzun saçın olduğunu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments