Rüyada uzun boylu birine sarılmak

Rüyada uzun boylu birine sarılmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu gelin görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet eder.

Rüyada uzun boylu erkek almak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy uzun görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu olmak zengin olunacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments