Rüyada uzun boylu bayan görmek

Rüyada uzun boylu bayan görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun boylu bayan gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Rüyada uzun boylu bayan görmek hayatını yoluna koymaya, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu insan görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu birini görmek gam ve keder çekmeyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek zamandan da kar edeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini uzun boylu görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ailesini utandırmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, adından konuşulur olacağına inanılır.

Rüyada uzun boylu kadın görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments