Rüyada uzun bir kıl görmek

Rüyada uzun bir kıl görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir kıl gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada ağzından uzun kıl çıkarmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta uzun kıllar görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun kıl görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kıllar görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments