Rüyada üzüm ve asma görmek

Rüyada üzüm ve asma görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, önünü açacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, isteklerine kavuşacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ve asma gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada asmada kara üzüm görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada üzüm asması dikmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm yemek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada asmadan üzüm kesmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzüm şırası görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kazançlı çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments