Rüyada bacağı yaralanmak

Rüyada bacağı yaralanmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bacağı yaralanmak gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalettir.

Rüyada sol bacakta yara görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan yaralanmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Rüyada bacağında yara görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağından yaralanmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları yara içinde görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisi ile gururlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta yara görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments