Rüyada üstüne işediğini görmek

Rüyada üstüne işediğini görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hasret giderileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada üstüne işediğini gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada birinin senin üstüne işediğini görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet eder.

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, planlarının bozulacağına inanılır.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne köpek işediğini görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments