Rüyada kendi üstüne işediğini görmek

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kendi üstüne işediğini gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hem yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin senin üstüne işediğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının üstüne işediğini görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek canın derdine düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada üstüne işediğini görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne işediğini görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments