Rüyada üstüne çökmek

Rüyada üstüne çökmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada üstüne çökmek gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Rüyada üstüne çökmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada balkon çökmek büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada önünde diz çökmek işinden geri kalacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diz üstü çökmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada evin çatısı çökmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işarettir.

Rüyada karıncanın üstüne çıktığını görmek durumun değişmesine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üstüne su atmak yeni mallara kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments