Rüyada üstünden böcek atmak

Rüyada üstünden böcek atmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rızkında ve malından olacağına, bir yandan cenaze olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada üstünden böcek atmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Rüyada üstünden böcek atmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının üstünde böcek görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Rüyada üstünde böcekler görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada birinin üstünde böcek görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı üstünde böcek görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak üstünde böcek görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünde böcek görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde böcek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments