Rüyada üstünde kum görmek

Rüyada üstünde kum görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada üstünde kum gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Rüyada kum üstünde yatmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işarettir.

Rüyada kumun üstünde kaymak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumun üstünde yürümek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına delalettir.

Rüyada kumun üstünde yatmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada kum üstünde oturmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kumun üstünde oturmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde kum görmek bir hastalığa maruz kalacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments