Rüyada üst diş çekmek

Rüyada üst diş çekmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sağlık sorunlarının artacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst diş çekmek gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada üst diş çekmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Rüyada üst arka dişini çekmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Rüyada üst dişi çekmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst dişini çekmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, alım gücünü yitireceğine yorulur.

Rüyada üst azı dişi çekmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arka üst diş görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hasta ise şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada üst diş görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst dişlerinin döküldüğünü görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments