Rüyada ünlü kişi görmek

Rüyada ünlü kişi görmek günahlarından tövbe etmeye, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ünlü kişi gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ünlü bir kişinin öldüğünü görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiye sarılmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü kişi görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü kişileri görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kişiyi görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiyi görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir kişi görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments