Rüyada ünlü kaleci görmek

Rüyada ünlü kaleci görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, başarı ve zafer kazanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü kaleci gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada ünlü kaleci görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kale kapısı görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kalebodur görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaleye gol atmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulmaktadır.

Rüyada kale içinde olmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işarettir.

Rüyada deniz kenarında kale görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Rüyada kaleden inmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada deniz içinde kale görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments