Rüyada ünlü birinden hoşlanmak

Rüyada ünlü birinden hoşlanmak kazancını arttıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinden hoşlanmak kiracı olmaktan kurtulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek umutlarının çoğalacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek her şeyin yolunda gideceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı