Rüyada üniversitede olmak

Rüyada üniversitede olmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede olmak gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada üniversiteye yerleşmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite olduğunu görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak gönlündeki gibi sevileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada üniversite öğrencileri görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite kampüsü görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite anfisi görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak acıların ve gözyaşının dineceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteye yazılmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments