Rüyada üniversite tercihi yapmak

Rüyada üniversite tercihi yapmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada üniversite tercihi yapmak gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada üniversite tercihi yapmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Rüyada sınav tercihi yapmak sabırla hayatına devam edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tercih yapmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Rüyada kpss tercihi yapmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tercih görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavına girmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite rektörü görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada üniversitede olmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments