Rüyada lise öğrencisi olmak

Rüyada lise öğrencisi olmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, rahatının yerine geleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına tabir olunur.

Rüyada lise öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada lise öğrencisi olmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada liseye gitmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet eder.

Rüyada lise okumak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada anadolu lisesi görmek çok hayırlı işlere atılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin liseyi görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri lise görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments