Rüyada ağaçtan dut görmek

Rüyada ağaçtan dut görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut yemek arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dut ağacında dut görmek bunalıma düşeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacı silkelemek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde dut ağacı görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacı altında oturmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments