Rüyada un çorbası yapmak

Rüyada un çorbası yapmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada un çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada un çorbası yapmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Rüyada un çorbası içmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada un çorbası yemek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birine çorba yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayran çorbası yapmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana çorba yapmak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalettir.

Rüyada balık çorbası yapmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments