Rüyada un çalmak

Rüyada un çalmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bunun farkına varacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Rüyada un çalmak gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada un çalmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada güvelenmiş un görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Rüyada yüzüne un görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısını unuttuğunu görmek günahların af olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pakette un görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böceklenmiş un görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada un helvası yapıldığını görmek ileride çok zengin biri olacağına, hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ferit iptas

Firina gelirken unlarim calinmis 5torba acik unun kalmış unun üzerinde saç vardi