Rüyada uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada uçuruma düştüğünü görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Rüyada uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek güzel işler yapacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, ticarette yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments