Rüyada uçtuğunu hissetmek

Rüyada uçtuğunu hissetmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçtuğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada uçtuğunu hissetmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada sarıldığını hissetmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Rüyada ağırlık hissetmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yalnızlık hissetmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin varlığı hissetmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem hissetmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada korkuyu hissetmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, işini büyüteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments