Rüyada uçar gibi koşmak

Rüyada uçar gibi koşmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada uçar gibi koşmak gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Rüyada uçar gibi koşmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçar gibi yürümek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Rüyada hayvan gibi koşmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada at gibi koşmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada deli gibi koşmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada köpek gibi koşmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet eder.

Rüyada uçarak savaşmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarken denize düşmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments